Pregnant ke tak?

Hi mak2 semua, nak tnya. Saya dah buat upt 5 hari berturut turut but double line still kabur2. Mcm mana yea? Ini latest pagi ni.

Pregnant ke tak?
28 Các câu trả lời

Tahniahhhh sis 👏👏👏sye punya naik mcm nie tpi tktau la pregnant ke tk sis.. Sbb test yg lain semua mcm tk nmpk je

4y trước

Aamiin 🤲 terima kasih sis

Sya gitu gop sis tp menadung jer skrg dh 28wdh sya heheh klu nk terang sis beli yg lain jgn yg celop beli yg titik

4y trước

Nanti try beli yg jenih tu plak, thanks sis

test selang 3hari nnt boleh nmpk beza ...tp tu dah positive tu..myb hormon xbyk lg..jga kndungan yaa

Pregnant dah kalau macam tu.tapi untuk lebih kepastian lebih baik rujuk klinik kesihatan .

better sis pg kk minta pengesahan sma doc 😇sya doakan sis pregnant baby sihat 🙏

klau nk pekat tnggu lgi sminggu / pie beli brand clear blue digital bole tau bpe minggu da

Smaa dgn sy mse ni cek awal lagi sblum msuk 2 bulan..tahniah ye sis..

Alhamdulillah pregnant ni.sy mula2 mcm ni..kabur sbb awl lg.

sy guna yg tu memang kabur.. cuma guna yg jenis casset sis..

Tahniah sis . Doakan moga ada rezeki utk sy jugak ye 😊

4y trước

In sha Allah sy doakan.