Update upt faint line

Upt tu paling bawah sekali yg latest (semalam) nampak tak double line? Atau mata saya je yg nampak sbb terlalu mengharapkan nak pregnant? 😂 period dah lewat 5 hari. Symptom mcm mual, sakit cramp perut, sakit breast, even suami pun hari ni tiba tiba dari awal pagi rasa mual.

Update upt faint line
7 Các câu trả lời

tahniah sis....you're pregnant....jgn angkat benda berat² ye,jgn stress² dan banyakkan rehat utk d awal² kehamilan,

nk pstf dh tu sis..try smgu g sis..insyallah terg line nti

3y trước

bleh ja sis nk dpt kn pgsahn..tp doc scan mmg xnpk ape2 g sis..8w ke ats bru npk sume..taniah ye sis

Try lg 2 3 hari...lgi terang tu..moga rezeki sis

Sis dah check lg skli tak upt?

3y trước

Oohhyker.. InshaAllah ada rezeki sis.. Sy skrg bila check kjap positif kejap negatif.. Tak tau la pregnant ke tak. Tp simpton tu ada😔. Belum check dkat doktor. Klw ikutkan hari ni 6minggu 4hari..

ada saya nmpk line tu

Tahniah sis

mcm positif