apa nak buat?

mak sy nak suap anak 4bulan nestum cerelac tu 😭 dah bgtau baby 6 bulan baru blh makan. mak ckp kesian anak sy lapar sbb dia selalu hisap jari dia. pastu dia ckp org dulu² 4bulan dh bg anak mcm² 😭 aduhh menangis dlm hati + risau. sy dh ckp leklok. mcm² alasan dia.

6 Các câu trả lời

kne btegas sis.. mak sye pun ade jgak tnye2 psl nestum.. tp sye ckp umur 6 bln bru nak bg.. mak sye pn ok je.. baby mnyusu ok, berat pun naik ok.. klu mkn jari tu memg sis.. bkn nye lapa.. klu hulur susu pn dye tolak.. baby nk explore tgn dye..

1y trước

sy ni dh bertegas. mak sy tu degil dia nauzubillah 😂 dh bgtau jgn. nanti xpsl² sakit nanti susah. pastu dia ckp mintak dgn allah bg ank sihat 😂 sy fhm mksud dia, tp dh mmg xleh mkn lg. ckp lbh² tkot sakit hati. mak² dh tua mudah sentap.