Alahan mengandung

mak mak kat sini ada tak pernah malas mandi kalau masa pregnant? Loya bau sabun ke apa. Mcm mna nak atasi eh? 😅 sbb bau sabun mandi je muntah

31 Các câu trả lời

sama mula dulu tak suka cium bau apa semua adoi mandi pun malas mula dulu sekarang dah ok kerap je mandi dah masuk 5 bulan

sy nak mandi mcm selalu 2 3 kali.tp nk buka n pakai seluar tu yg menyiksanye sakit kangkang sakit ape.

tukar mandian ataupun xyh guna lgsg. tp oky la boleh jgk tu mandi. sy bau air paip pun xboleh

sayapun sama sis , tp saya paksakan mandi satu hari sekali je tupun terus pegi cepat2 hahaha

Saya tukar pakai sabun buku. Sabun jenis liquid tu tak boleh langsung. Muntah

Saya sampai skg gosok gigi je muntah 🥺

kalau alah bau sabun boleh la guna cetaphil. takda bauu hihi

Sama lg lg bau sabun lux trus kembang tekak 😭

Xda😅kerap nk bersihkan diri awal2

Tukar yg kurang bau