Boleh ke dapat bantuan zakat segera..

Mak halau dari rumah hanya sebab kecik..terpaksa duduk menumpang pakcik,dengan suami yang tak bagi nafkah..nak bersalin lagi dua minggu..ni dok tercongok sorang dalam rumah..fikir nak siapkan untuk lagi dua minggu nak bersalin..pakcik bagi rumah memang kosong,barang dapur pun tak ada apa semua..hope dapatla bantuan zakat segera..nak bayar bil masuk wad nanti..doakan saya ya semua semoga dipermudahkan urusan melahirkan dan minta bantuan..

2 Các câu trả lời

semoga Allah bagi bantuan utuk puan..begitu juga mak Kita MSA nk lahirkn Kita..dia risau dia akn bersiap utuk sambut kehadiran Kita.. berbaik lh pd ibu mu.syurga ditapak kaki ibu mu..Kita xde hak nak merajuk dgn ibu Kita..mak Kita syg Kita..dia merajuk marah xpe.jgn ambik hati..malah kita curahkn kasih syg yg lebih LG..insgaAllah..doa ibu Allah terus angkat ke langit

Mak halau rumah sebab kecik?