Boleh ke dapat bantuan zakat segera kalau betul memerlukan..

Mak halau dari rumah hanya sebab kecik..terpaksa duduk menumpang pakcik,dengan suami yang tak bagi nafkah..nak bersalin lagi dua minggu..ni dok tercongok sorang dalam rumah..fikir nak siapkan untuk lagi dua minggu nak bersalin..pakcik bagi rumah memang kosong,barang dapur pun tak ada apa semua..hope dapatla bantuan zakat segera..nak bayar bil masuk wad nanti..doakan saya ya semua semoga dipermudahkan urusan melahirkan dan minta bantuan..#1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Zakat ni susah sikit sis.. Die tgok byk aspek.. Mak sy yg 8bu tunggal anak 7 pon susah dpt. Ank kecik2 lg time tu.. Xpe sis cuba je.. Tp pd masa yg sama bgtahu suami sis.. Suruh die lebih btanggjwb

3y trước

mintak fasakh jelah kalau mcm tu.. lebih baik xde suami dari ade suami buat kita depress.. sy ckp berdasarkan pengalaman..

suami sis menganggur ke?sepatutnye suami sis wajib bg nafkah.susahla klu dah kawin tp suami x brtanggungjwb.

3y trước

masih blum matang lg suami sis ni.sy hnya bole rs simpati dgn sis.mayb sis bole cuba ubah dia jd suami yg lbih responsible.agk malang bg seorg isteri klu dpt suami yg mcm ni.