Tanya soalan as a first mom

Mahu tanya di kerana saya first mom, kalau ada pendarahan sedikit saja itu wajarkah? Kandungan saya sekrang 27weeks .

4 Các câu trả lời

Apa saja yg keluar waktu pregnant ni kne g hospital . Tmbh2 darah spotting ke . Hope awk & bby baik2 jee.

8mo trước

terima kasih ada doanya 🙏 spotting cuma sedikit. kata nya tidak apa2.. mungkin disebabkan penat

kalau sy dah bleeding terus je pegi kecemasan,tak sempat dah nk bertanya kat sini

8mo trước

itu bukan bleeding teruk, macam ada darah sedikit dekat panty sebab saya pakai panty

tak wajar sis, segera pergi hospital untuk pantaun lanjut

Tak wajar dan tak normal. Pergi check ya.

8mo trước

alhamdulillah bby normal saje hehe