Calla milk

Mahu tanya ada kah ibu2 mengandug minum calla milk .. bagus kah untuk ibu mengandung? Baru mahu try .#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Jika isi kandungannya yg pertama ialah gula atau apa nama bagi gula macam sucrose, tiada keperluan untuk cuba sebab kandungan tinggi gula. Sepatutnya susu lah diletakkan sebagai kandungan pertama dlm. senarai kandungan.

11mo trước

Ok tQ 😊

Saya ada terbeli extra 12.12 hari tu kalau awak berminat calla milk chocolate hazelnut 1 box rm48 saya nak let go.