Mafababe Babycook👍 Best..nak Sharing dengan semua🤤

Mafebabe babycook best 👍 boleh masak babyfood complete dalam ni 🤤🤤🤤... Masak nasi... Blend jadi puree... Steam sayur semua boleh... Tahap putaran blade membuat food dia hancur mcm liquid sesuai untuk baby... ❤️👍. CNY ni offer😄. Brand lain yg bagus. 1.Boboduck babycook (adik ipar guna) 2.Avent Philip Babycook (Kawan guna) 3.Jolly Bee Babycook

Mafababe Babycook👍 Best..nak Sharing dengan semua🤤
2 Các câu trả lời

Saya pakai brand Samu Giken. Baby dah 1years ++ masih pakai dan condition elok. 👍🏻

1y trước

sama la kita pakai samu giken❤️

👍