madu

Madu Turkey boleh mendapat hasilnya ?

3 Các câu trả lời

Sy 3 tahun ttc. Bulan 6 miscarriage 6week sbb baby x jd. Bulan 7 sy try makan madu turkey masa bepantang. Lpstu bulan 9 sy pregnant. Tp miscarriage jga blm rezeki. sy x pantang btl2 masa tu tp sy try minum lg sebotol madu tu. Blm sempat period now dah pregnant lg. Sis try la husband n wife. Sy ambik skali dgn husband.

5y trước

Wah yeke ka

Kalau tengok feedback tu macam ada harapan sis. Kita boleh iktiar. Tapi saya cadang amik buah zuriat dulu.

Sy... Bln 9 sy mkn madu n berurut... N now inshaallah dh 8 weeks.. Tp dlm scan ukur size 7 weeks...try la...

5y trước

Sy bli 2 btol utk suami isteri.. Kira rzeki sy trus lekat.. Xabis lg 1 btol tu.. Kira dh mkn 1 btol stgah