mintak pendapt

hai semuaa, saya nak tanyaa yg mana pernah try madu turkey wawa zainal. adaa chance tak untk prgnant .

3 Các câu trả lời

Hi awk,sy pon makan madu tu dgn husb sekali....beli 2 botol tp xsempat habis sebotol dah positif pregnant tu pon banyak skip tp klau mmg rezeki awk insyaallah allah permudahkan💖tp sy xjual tau sy beli je hehehe

5y trước

Ohh sama la tahun lepas..sblm kawen tu period okay tp lps kawen cm tunggang langgang hahaha hormon kot tp still dtg tiap bulan cuma mcm ada lambat ada awal...awk pnye period ok ?

Ye.. Ada.. Saya jual madu tu. Saya pun makan. Memang lekat..

5y trước

Cara makan macam mana ya?

Bole pregnant

5y trước

sis makan dah lame ke