Salam, madu ajaib turkey wawa zainal tu bagus ke untuk ikhtiar pregnant? Sebab saya nak cuba..

4 Các câu trả lời

Saya pernah cuba tapi makan 2 kali je sbb bila saya makan tu saya jadi pening kepala sangat sampai demam. Sekali tu saya stop then next month try lagi benda sama jadi saya pening sampai demam. Mungkin dia madu yang kuat and badan saya tak sesuai. Mungkin sis boleh ikhtiar sbb badan orang lain lain kan ☺️

1y trước

Tak apa sis tak salah mencuba

Takpernah cuba tapi saya try khalta aritu terus lekat. Suggest kat kawan. Dia try pun lekat ?. Mungkin boleh cuba sebagai usaha.

apa ingredients madu tu?

Tiada pengalaman