Batu meroyan

Macamana kita nak rasa batu meroyan ? Macamana kita nak taw kata batu meroyan tu jatuh atau tak ?

10 Các câu trả lời

Saya pun confused. Hari tu masa urut, bidan cakap dah naik. Pastu macam takut2 gak bila org selalu cakap nanti jatuh balik sebab selalu duduk. Kena baring je. Tapi baby susu kena duduk, sebab suka trsedak. Sy risau nak bg sambil baring 😔

Batu meroyan ni kalo jatuh boleh meroyan kan.. sy pun xthu mcm mna nk thu jtuh ke x..mse dlm pamtang dgr je ckp orgtua..bila tungku tu rjin2 tekan sikit bwh2 perot tu bwk naik ke ats..

Xslh dia rs mcm keras seketul cmtu dkt perut...ms g berurut ritula..makcik tukang urut tu bgtw n mintk slalu brtungku dkt area yg keras tu... Bile tekan ada rs dkt situ...

Kalau masa sy mengurut hrtu, dia ckp kalau nk rasa batu meroyan tu, try bngun dlm pkul 5pg camtu sblom bertungku. Ade rasa seketul kat perut.

Yg sy tahu batu meriyan. Meroyan klau stress dlm pntang.. 😅 mama sy tukang urut. Dia gtau kt mna pn sy msih xreti nk rsa...

Skit weiii KLU kena,,MCM nak belipat sj bdn KLU kena

Batu meroyan? First time dengo

Batu meriyan rasanya... 🤔

Batu meroyan tu ape?

5y trước

Batu meriyan kot ..😄

Batu meroyan tu apa?sorry Tak tau