Gugur kandungan kosong

Macam ni ke rupa kantung baby kosong apabila keguguran berlaku? #ingintahu #seriusnanya

Gugur kandungan kosong
11 Các câu trả lời

sy punya 14 weeks. kantungnya dh x bulat mcm ni sbb doc dh tarik² kluar xbg sy tgk. baby kluar last skali lps kantung dan drh beku doc kluarkan. doc pn pelik mcm mana baby blh kluar last x skali dgn kantung dia. myb sbb kantung dh pecah di dalam.

3y trước

Setiap orang lain situasinya nya sis.macam saya,sebelum ni saya tak pernah tahu pun pasal kandungan kantung baby kosong tanpa janin.Bila dah merasakan sendiri baru tahu,bukan senang nak ada anak sebenarnya.

ya..sis. Saya dulu macam ni dalam macam takda apa sebab bligten ovum.. kantung kosong.

3y trước

Tak pa sis...Bila merasakan sendiri,kita akan lebih faham..Sebelum ni,saya tak pernah tahu pun pasal mengandung tanpa janin...

ya..sy thn 2019 keluar cmtu terus pengsan..sedar² dah ada d kecemasan.

Sis.. Nak tanya, macam mana dia keluar? Saya curious

3y trước

ya sis 😇

sorry sis, kalau boleh tau apa punca keguguran?

2y trước

Sakit tak?

ni uri..Saya gugur klua mcm tu

besar jgk kantong nya, berapa minggu sis

3y trước

11 minggu lebih.

bsar jugak ye.. takut tgok

Sy punya dlu hancur bila keluar

2y trước

boleh sy tahu hancur macam mana ye ? hanya darah je ke ?

mcm uri je tu