kalau anak 1tahun 5bulan berak cirit birit

macam mane nak henti kan berak cirit dia ye..dia asyik mbuang ..kalau makan minum okey , dia aktif ..tang susu dia masalah..tolong bagi teterangan..sebab dah tak tahu buat apa dahh

5 Các câu trả lời

sekrang alhamduliah dah elok..semalam je dia mbuang..dalam sama 4hari jugak dia mbuang hari ini alhamdulilah dah okey..

kerap ke cirit birit nya? kalau kerap bawa pergi check. susu atas setahun hanya sampingan.

Kalau lebih 5kli sehari tu bawa la pergi kecemasan sis,,bahaya tu

kne tukar susu y less laktosa..bb alah tu

tukar susu