Ruam Peluh Ruam Susu

Macam mana ye nak hilangkan ruam dekat muka newborn baby. Sebab banyak sangat ruamnya. Ada suggestion cream yg berkesan tak ?

4 Các câu trả lời

ank sy haritu pon naik biji putih n biji air penuh kt kpala smpai dahi .. pergi farmasi dorg bgi ni ..lps sapu mmg nmpk surut ...2 hari je da hilang biji2 ..kalau baru naik sy sapu biasa sehari je da hilang ..

2mo trước

Okayy2 faham. Terima kasih atas perkongsian 🫶🏼🫶🏼🫶🏼

anak saya pun after lahir.. teruk ruam.. mmg lap pakai air suam je mama kt muka baby.. mmg take time.. saya tak pakai apa² produk pada baby..

2mo trước

Faham, kira lepas menyusu je lap dap2 muka dia. Terima kasihhh 🫶🏼

Kalau rasa teruk sangat sampai nampak anak tak selesa, pergi klinik ya. Kalau masih nampak terkawal, rajinkan lap basah selepas menyusu.

2mo trước

So far tak teruk sgt, cuma kesian tgk naik bintik2 merah tu. Ouhh okayy2 kena selalu lap laa. Terima kasihh 🫶🏼

hai, boleh try lotion snowhitee. alhamdulillah cepat hilang ruam. org dewasa pon boleh pakai kalau jari pijar lada. cepat je elok

2mo trước

Okayyy baikk2, boleh try ni. Terima kasihh ♥️