kuantiti susu

macam mana ya saya nak tingkatkan kuantiti susu badan.. saya ep mom.. demand anak 3oz, tp pam dapat 1oz ja.. usia anak saya 4 bulan ..

1 Trả lời

Jadual selalu terjaga tak? Ada rasa terlalu letih dan tertekan?

5y trước

Ooooo. Its ok mom. 😊 Sentiasa berfikiran positif, cakap dekat mereka niat puan nak susukan anak dengan susu badan. Minta mereka sokong kalau tak nanti terganggu emosi dan mental, anak pula akan kuat meragam bila puan tertekan. Takde keperluan topup formula kalau susu badan masih ada dan cukup untuk anak. ❤️