Back pain 😭😭😭

Macam mana ya nak buat kalau kita asyik sakit belakang sbb kerap angkat baby. Baby saya umo 9 bulan berat 10kg, saya tak thu lah dia kategori semangat ke tak tapi mmg perit lah sakit belakang saya mengangkat dia, nak tidur malam dan nak buat kerja lain pun rasa terganggu sbb sakit je memanjang. Saya pulak mmg kurus sgt je orgnye. Kena berurut ke bersenam ke macam mana ye? Any other suggestion tak huhuu

1 Trả lời

Ada senaman untuk sakit pinggang. Search je. Posisi yg betul semasa nak dukung anak.