pless sapa blh tlg

Macam mana turunkan bacaan gula semasa mengandung.

8 Các câu trả lời

Banyakkan berjalan sis sebab saya insulin resisten, sebab nak kena burn segala yg di makan/minum. But saya bersyukur sebab pregnant tak boleh telan nasi langsung so kurang sikit tahap gulanya.

3y trước

sis makan ape kalau xmakan nasik?

Banyakkan minum air masak untuk neutral kan semula gula dalam badan, still kena kurangkan makanan atau minuman manis ok

Sy pun tinggi bacaan gula juga...bru kali ini yg cantik dah.. Lebihkan minum air putih... Banyakkan pergerakan...

jgn minum manis dan kurangkan pengambilan nasi.makan sayuran hijau dan buah epal hijau.

Kurangkan makan makanan manisan dan semasa check bsp tlg jgn ambil makanan manisan

Dah kurangkan nasi San manisan tp masi juga tinggi

I minum zam2. Gladly mmg xcrave makanan manis2.