air ketuban

macam mana nk tau air ketuban kita tu bnyk atau sedikit..

11 Các câu trả lời

Doc scan. Macam saya tepat 37weeks scan doc cakap air ketuban sikit terus kena refer ke hospital. Sampai hospital doc suruh admit untuk induce. Alhamdulillah selamat bersalin baby girl ♥️

Kena scan je boleh ukur . Klau tak normal doctor akan direct bagitau saja utk tindakkan lanjut sbb bahaya. Klau doctor tak bgtau tu means normal saja la..

Time scan doc ade bgtau..kalu sedikit dia suh repeat scan..dan srh pantau pergerakan baby, takut kurang gerak..

wktu dktr scan kt kk kne tnye.. kalo x dktr msti xgtau. hihi

scan...dan tye doc lps scan tu.dia akn trgkn

penah tak doc bgthu sbb air ketban kurang ?

Kena pg scan puan

pegi scan

Kena scan

Scan