macam mana nak berpantang kalau keguguran, usia kandungan ketika gugur 9minggu

hi, macam mana nk berpantang & tempoh pantang bagi yang keguguran semasa 9minggu..?

2 Các câu trả lời

sy just bnyk rehat dlm seminggu..x bt bnyk keje2 berat dlm 2 minggu..mkn mknn berkhasiat

Saya dulu pantang 2 minggu macam orang bersalin berpantang. Urut, mandi herba dan jaga makan

3t trước

berpantang dengan suami tu macam mana..? maksud saya brpa hari selepas keguguran..?