Ubat keputihan

Macam mana nak tahu ubat keputihan tu berkesan atau tidak? Lepas masukkan ubat tu semalam, ada kesan ubat tu hancur2 pada keputihan tu

2 Các câu trả lời

dlu sy prnah guna ubat tu msa preggy anak sulung,mmng ubat tu akn kluar hancur,, akan ad perbezaan antara slepas pkai dn sblum pkai ubat tu,dlu biasa sy kerap tukar sluar sbb bnyk keputihan tpi slpas guna ubat tu keputihan x kluar lgi

4y trước

apa nama ubat keputihan tu ya sis ?

ubat keputihan candid boleh digunakan ke bila usia kehamilan mencecah 37 minggu?