Selsema masa 27 weeks

Macam mana nak sembuhkan selsema masa mengandung? Ada apa2 kesan ke pada kandungan kalau Kita makan ubat selsema/demam?

5 Các câu trả lời

Sy baru lepas lega dari demam selsema. Sebelum ni xpernah lg selsema 2hari ja. Selsema je mesti mkn minggu. Sy try tips dpt dlm ni jugak. Sis try buh ayaq panas dalam bekas or cawan, then sedut wap panas tu guna hidung. Insyaallah cepat lega.

kalau saya , saya minum air lemon suam smpai rasa selsema tu hilang . alhamdullilah pregnancy kali ni selsema xlah smpai seminggu dua baru mau hilang atau try minta flu shot dgn doktor :)

Kalau yang doktor bagi sis xde kesan kat baby sbb mereka bagi yg sesuai.

sy letak koyok atas hidung.. alhamdulillah.. kering dh

Refer doct klu nk ubat