juandice

Macam mana nak kurang kan juandice baby Momies lain ada suggestion x 😢

23 Các câu trả lời

sy bg anak minum susu formula sbb hri² die akan poop, cpt turun ... kalo bf, 2 3 hri bru poop, turun ckit² ...

Saya susu bdn setiap sejam, lepas tu ikhtiar mandikan dgn air rebusan buah kundur, alhamdullilah menjadi

kerap bg susu badan. dan mommy jgn ambil apa2 jamu dulu as advise by doctor

mandikan dgn cucian air beras sis.. dn kerapkn susu badan laa

mndi kn baby gan air rebusan daun belimbing buluh..insyaallah ok.

4y trước

Betul. Mak sy bg Mandi baby sy Masa dlm Pantang. Alhamdulillah makin hari makin turun.

saya beli dekat kedai ubat cina. berkesan dengan cepat

4y trước

Betol..cari ubat kuning kat kedai sensei cine..jenis mandian..insyAllah x effect ape2 organ dalaman anak..mudah2 an cepat turun juandice bby 💕

breast feed.. kerapkan bagi susu ibu...

Bagi susu 2 jam on time insyaallah

Kerapkan bagi baby menyusu

frequently breastfeeding sis