Demam ketika berpantang

Hi. Macam mana nak kurang kan demam ketika pantang? Sesiapa ada tips? Pantang baru 6 hari. Badan rasa suam suhu memang tinggi 39 celcius.

5 Các câu trả lời

demam masa pantang kena pegi hospital balik. tkut ade infection dkt tmpt jahit. dulu katil sblh sye demam masa lps bersalin. duduk ward dkt 1w, demam on off. tau2 je result keluar ade infection dlm darah. so better pegi hospital secepat mungkin.

mkn panadol yg hospital bekalkan.. demam dlm pantang x blh bt mudah.. mebi demam sbb bentan / jangkitan kuman atau sebagainya.. bgtahu terus pada misi kk.. jgn diam.. ibu dlm pantang amat bahaya demam.. blh ke hospital dgn segera

Jika demam btr gi hosp semula...dan minum byk air suam..jgn amik medicine sebarangan tanpa panduan doctor ye sbb sis menyusu... kan Segera gi check up

Hai. Segera berjumpa doc ya mommy. Moga diberi kesembuhan segera

jumpa doktor