35minggu dan selsema

Macam mana nak hilangkan/redakan selsema ya, sengsara sangat sukar betul nak tidur ni, badan rasa penat betul, paling penat sepanjang mengandung kali pertama ni.I need help sebab kita ni kan bukannya boleh saja² makan ubat kan huhu...TK

6 Các câu trả lời

adoii sengsaranya batuk & selsema time tgh sarat . semoga cepat sembuh sis ... try natural remedies drink like madu + air suam + lemon in shaa allah boleh legakan sikit rasa xselesa tu.

Sy pun selsema dan batuk jgk. Seksa batuk ni sampai rasa nk terkencing. Jumpa doc, doc bg ubat selsema citrizin dgn ubat batuk doc suruh cari yg traditional ada kandungan ivy leaves.

Saya tengah alaminya skrg batuk and selsema, i dah biarkan selama 3 hari ingat akan okay, so i decide jumpa dr terus penat dok batuk2 ni.

1y trước

Lagi satu Jangan makan ubat pil2 tu tau kalau dr bagi. Minum ubat batuk sahaja and gule2. Tpi kalau you was was nak makan its okay buat lemon and madu je.

masa berwuduk awk ad masukkan air dlm hidung tak? Kalau tak, boleh cuba buat. Step selepas berkumur.

Pergi klinik sis dapatkan rawatan. Saya every time tak sihat, pergi klinik jumpa doktor.

1y trước

thank you, esok saya pergi :)

Better pegi klinik. Atleast doc boleh kasik ubat