Panau susu baby

Macam mana nak hilangkan panau susu baby ye? #firstbaby

Panau susu baby
15 Các câu trả lời

anak sy dlu begitu, bahagian keliling hidung. wktu tu, anak sy brumur 3 bln. skrng suda 8 bln. alhamdulillah.tompokkan itu da hilang tanpa sebarang krim. sy juga bg anak sy mnum susu bdn.

anak sulung sy dulu mcm ni.. sy letak sudocream.. alhamdulillah hilang.. boleh p cari kt farmasi.. melecur pun taruh krim tu.. elok

2y trước

sia letak sudocream tu time baby tido ka mcm mna sis sbb sy letak di dahi dia suka sapu guna tgh lpastu risau dia masukkn tgn dlm mulut

Maaf nak tanya mummy guna cream2 apa tak ? sebab anak saya pun jadi mcm ni , baby sis dah hikang tak tompok2 nya tu ?

pn boleh cuba lotion telon atau set combo ni utk baby 🤗 boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/bumbumset

tukar susu..dulu ank Sya pun MCM tu elok je tukar susu hilang panau susu tu

baru nk tnye..baby sy pon same..tapi die punye kecik2 je.

Ade produk yang okay jenama shaklee elok untuk baby

Ank sy pun sma. Naik di dahi ngan jugak mata.

3y trước

Ank sy bru 4 bln

herbal blend shaklee 01117194775

anak saya jadi dekat leher