Alahan bau Bawang

Hi, macam mana nak hilangkan alahan bau bawang, even bawang tu berkulit pun bau dia kuat, jadi pening loya sangat2.. Saya 11week nie baru alah camni saya rasa.. Nak tak nak kena masuk dapur, sebab suami jenis suka makan masakan isteri daripada kedai.. #firstbaby #pleasehelp

13 Các câu trả lời

sy alahan trus xbleh msok dpur..tumis2 xbleh..wangi2 pn xske..xbleh nk elak kne hadp jew nasib 17 week alhan kurang..skg da slmt bslin berpntng hri 34

sye bln dpn nk bersalin still alahan bwg..9bln mengandung 9bln alahan..its normal..

same laa..imagine ptg bawang pun mualll