Kencing Manis

Macam mana nak hadap risiko kencing manis dan czer,saya risau kalau bersalin normal akan koyak bahagian czer🥲,kalau czer kali kedua risiko macam2 saya risau sangat2 taktahu nak pilih antara normal atau czer,tak lama lagi kene serah diri sebab kencing manis,pakse bersalin.Siapa pernah alami macam saya?minta pendapat untuk nak hadapi,saya dah 37weeks.#ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

consult dgn doctor. doctor lagi tau. pendapat doctor lagi elok dari pendapat org lain based on medical report u. and doctor know better. xyah risau benda yg x jadi lagi.