Macam mana rasa gerakan first baby

Pregnant 20weeks, first baby. haritu pegi checkup nurse tanya, dh boleh rasa gerakan baby tak. Saya cakap tak ada lagi rasa. Tapi kadang2 ada rasa benda jalan slow dekat atas perut sebelah kiri kadang takda. Kira mau dekat seminggu takda rasa gerakan lepastu ada balik. Saya confuse. Yg terbaru ni ada rasa mcm cucuk2 berdekatan pusat. #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

Mommy punya experience sama macam saya masa pregnant sebelum ni. Saya pun jenis yang tak rasa sangat pergerakan baby. 20 weeks lebih baru start rasa pergerakan, itu pun sikit2 je. Nurse bgtau pergerakan slow yg kita rasa tu lah sebenarnya pergerakan baby. #TAPsupermoms #TAPactiveusers