Pujuk Pasangan

Macam mana cara pujuk pasangan yang sedang bengang dengan anda?

Pujuk Pasangan
41 Các câu trả lời

Diamkan dulu..nnt ok sendiri🤭

Sama2 bengang. 😆😆😆

Merajuk sama. Berjemaah..🤣

buat lawak x jadi😂

Peluk.

Dua2 jd diam.. xde pujuk2.. ambik mse skit nt dgn sndrinye jd ok balik.. tdk berpanjangan lame2.. sllunye bgtu lh 😎

Diamkn dulu, Lepastu ajak Solat berjemaah dan lepas solat sy peluk suami nangis2 mínta maaf dan Janji tak buat lagi. Kalo tak Solat jemaah bersama pun, yg penting peluk dan mínta maaf n Janji kat dia xbuat lgi Perkara dia xsuka😊

Sama2 merajuk😂

Sy merajuk balik . 😆😆

Sy diam je