tips nak control gula dalam darah

Macam mana cara nak control gula dlm darah? Is it normal kalau pregnant ada gdm?

4 Các câu trả lời

Jgn makan manis paling penting jgn minum air manis.. Nak makan or minum tu boleh tapi dalam kuantiti sedikit.. Or boleh try jus mamariam i pon ada gdm lepas minum jus tu terus terkawal gdm i 🤗

5y trước

Okay ke jus mamariam? Dah lama sis ambil jus tu?

Yup.. normal sbb ia berkait dgn pregnancy hormon.. just jga makan n excersice je..

Gdm=kencing manis semasa hamil. Mmg normal sbb nama dia pun melibatkan kehamilan.

5y trước

Hopefully. Goodluck!

Bt sup lobk putih

5y trước

TQVM sis membantu