Normal ke? Keputihan banyak masa 11w, sampai rasa tak selesa.

Maaf yg mana agak tak selesa dgn soalan ni, cuma pelik. Saya 1stime jdi mommy n citer dia saya baru pkai pantiliner pkul 8 pkul 9 tu dah ada , klau masa tak pregnant takdela banyak macam ni, mohon pandangan mommies yg ada pengalaman

2 Các câu trả lời

Macam saya sblm ni hari2 keluar keputihan macam hingus. Then pergi cek doktor cakap benda tu normal as long tak warna hijau, tak berbau dan gatal. Pastu doktor saran kan saya makan plain yogurt tiap hari. Alhamdulillah pstu keputihan saya kurang tak banyak mcm biasa. Pantiliner pakai siang hari je, malam jangan pakai. Then if pakai siang pasti kan setiap kali lepas kencing, tukar kan dengan yang baru. Tu arahan doktor saya

buat sitz bath sis .. keputihan masa pregnant nii mmg biasa utk ibu2 .. tp klau teruk sgt kena amik sample nanti, takut ada gbs .. sis try dlu sitz bath, tgk ada perubahan takk

5mo trước

sama2 siss .. xperlu buat hari2 pun xpe .. ckup 2 3kli seminggu .. insyaAllah boleh hilang rse xselesa Tu