spotting atau bleeding

maaf ya kotor, saya pregnant. tapi nak tahu ni spotting ke bleeding 😭 saya risau sbb saya pernah gugur 2 kali

spotting atau bleeding
8 Các câu trả lời

sya pun ada bgini tp sya terus g hptl emergency bila scan doktor kata baby ok jntung bby ok..rasa lega jga bila doktor kata bgitu..cuma kata doktor itu drah lama jdi iya brcmpur dgn keputihan..sbb sya pernah keguguran jga 5/2022..skrg dh pregnant balik Alhamdulillah sdh msuk 18w..semoga permudahkan sis, semoga baik² sis kena g terus g hsptl atau klinik..

sy keluar mcmtu waktu first day sebelum di declare threatened miscarriage wktu 6 weeks. next day kalau keluar drah merah kena jaga jaga lah darah fresh tu tanda nak gugur. apa apa pun pergi klinik/hosp untuk chexk. sy haritu keluar mcmni on the spot pegi hospital. tak sempt tnye tnye org. risau .

Confirm ke tu darah sis? Sebab saya ada keputihan jenis candida tu, bila kering warna mcm gambar sis tu. Apapun moga selamat kandungan, sis buat scan ye, dan jaga diri

kalau kita ada sejarah keguguran, better ke klinik or hosp cepat2, utk langkah berjaga jaga. dptkn ubt duphaston. Takecare❤️

pergi ke hospital atau klinik terus sis, jangan tunggu. harap semua baik2 saja❤

saya 18week klr spoting coklat mcm tu pegi cek klinik semua ok tk da apa mslh pn

semoga dipermudahkan urusan sis. t.care ya ♥️

keputihan kot tu rasa