Sijil Lahir

Maaf tumpang tanya.. sy nak tau mcm mane buat sijil lahir utk ank luar nikah ?? Lagi2 mcm sy memang tak plan nk kahwin sbb sy nk jaga sendiri baby ni. So sy nk tau procedure buat sijil lahir tanpa sijil nikah ?? Ada org ckp selagi tak nikah, selagi tu tak dpt buat sijil lahir ank. Prlu ke sy cari lelaki utk sgup nikah dgn sy semata2 nk buat sijil lahir ank sy ?? Sbb bpak bby ni memang taknak baby ni dan buang sy. Sy tak ksah pun dgn dia. Tp sy nak jugak jaga baby ni dgn tgn sy sendiri

16 Các câu trả lời

blh buat je.walaupun xnikah..jgn lmbt.nty kesian ank xda surat beranak

Pergi jpn terus. Atau boleh search dekat website dulu. Xperlu bapa pun

Stay strong sis 💪 semoga urusan brjln dgn lncr.. Aamiin

boleh ehh daftar kat klinik tanpa sijil nikah?

4y trước

bolehh

boleh buat...pgi je pdaftaran..

Dapat je buat.