breast sakit

Maaf tanya,cause 1st time, breast mmg skit ke dri awal pregnant? Dh 4mggu lbih tp stil skit lg, lame ke nk hilang rse skit ni?

2 Các câu trả lời

ikut org juga sis. saya masa awal preggy sakit sgt sampai suami nak peluk pon saya marah sbb sakit. lama2 baru dah xrasa sakit ☺️

5y trước

Tulah,mule2 tu risau gak,tp bile dpt jwpn cmni lega la sikit,bsabar jelah...

Ye mmg sakit.. Nnt towards da besar perut pn breast makin sensitive n gatal.. Persediaan nk ada susu..

5y trước

Ohyeke,igt an skjap j skitnye,akn mndtg juga la ea..