5Minggu 4 hari

Maaf tanya.. bila masa sesuai untuk minum susu tambahan? Cth:anmum… sebabnya saya 2 hari lepas nak beli susu formula khusus ibu mengandung kat farmasi.. tp staff farmasi tersebut maklumkn yang belun sesuai utk kandungan 2bulan pertama.. sudanya saya c jadi beli.. 🥵tu yg tertanya2 🥲😕 terima kasihh semua..

14 Các câu trả lời

Minum susu biasa full cream je sis. Anmum tinggi gula. Nurse yg cakap. So sy pun minum full cream biasa je.