Assalamualaikum

maaf sya nak tanya sedikit dekat mommy semua.. kalau sudi berkongsi... kakak sya dah 9 tahun lebih kahwin tapi belum ada rezeki untuk dapatkan anak.. bolehkah mommy kongsi cara dan petua untuk dapatkan anak .. dia ckp dia penat dngan org sekeliling dia yg selalu tanye dan salahkan dia sbb tak dapat anak.. #dia suruh sye tanya #semoga ada petua yg dapat kongsi dngan kakak sye terima kasih

30 Các câu trả lời

1) dah buat check up? Check rahim dan sewaktu dengannya. Minta suami juga buat checkup, Sperm count. 2) kakak tu bekerja ke? Dan jika bekerja adakah dia terlalu sibuk? Sbb kadang2 stress juga mmpengaruhu kesuburan kte.