Macam mana pergerakan baby

Maaf sy nk thu 18 weeks baby dh mula gerak ke sbb perut sy dh mula sakit ii pinggang sy pulak sakit sngt bila nk bngun boleh tak mommy ii yg dh berpengelamam bagitahu#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #pregnancy

1 Trả lời

Depends. Ada sesetengah wanita lambat sikit. Minggu 20 hingga 25 baru rasa. Pinggang rasa sakit adalah normal sebab pregnant kan. Nanti bila dah rasa pergerakan baby, make sure buat kiraan betul betul ya