Cara mengatasi/merawat buasir

Maaf siapa pernah buasir dalam pantang..bagaimna Cara merawatnya supaya tidak stress..sakitnya hanya Tuhan yg tahu.

4 Các câu trả lời

nnti try g farmasi tnye pharmacist tu ada tak ubat sapu utk buasir..nnti dia akan tnjuk mana sesuai tuk di guna pakai tuk rawat buasir..jika dkt tmpt encik ada alpro blh try cri dkt alpro.. jgn cri dkt watson or guardian cri farmasi yg ada pharmacist yg jg bahagian dkt situ .. senang boleh tanya apa yg sesuai tuk rawat..mg cpt sembuh. aamiin

Betul.. tuhan je tau sakitnya tu.. dh la sakit berjahit ditambah buasir bgkak.. nk duduk pun sakit.. susukn ank smbil baring je🥹

mkn ubt pelembut najis..ad jual dkt farmasi ..sgt mbntu..sy pn prna mcm ni jg..dia dlm bntuk cecair

xde pengalaman