keluar lendir coklat

maaf saya nk tnya , saya pregnant 30 minggu , tpi ada keluar lendir coklat dan perut kdang rasa mengeras , pergerakan baby okay , adakah ia normal #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

9 Các câu trả lời

x normal....sy week 31.. pp4.. darah coklat keluar...then esok.baru g hospital..sebab nurse tnya...Ada kebimbangan x...hmmm...esok pagi pendarahan. Lepas Tu xde... contraction bila Perut mengeras berapa jam, nurse Suruh tgk 10 minit, 10 minit macam tu...last sekali Bukaan Jalan dah bukak 2cm. last doc ckp , tau x awk kene czer...sy ckp.tau... Dan sy Dari awl redha.. masuk Dewan bedah terus keluarkan baby... 🥰

2mo trước

saya pun dh selamat bersalin wak alhamdulilah

saya pun baru minggu lepas p kecemasan sb perut mengeras dan ada kuar ketulan coklat.. doc scan baby o.k dan cek bawah guna muncung itik tu nak tengok dinding rahim.. uri semua ok..

sy air ketuban pecah masuk hospital seminggu lebih pastu lendir turun 4 hari lepas tu branak 30 minggu 6 cm baby dah kluar normal,baik puan pegi hospital,baby kat dalam tak tau mcm mana

2mo trước

kena intubate dia tak boleh bnafas sndiri,dua bulan juga kat nicu berat masa lahir 1.4kg

kena gi check sbb dulu masa saya nk bersalin keluar lendir warna coklat.. Better gi hospital terus sis..

2mo trước

baiklah terima kasih

keluar apa2 pun better g cek dlu.sbb x pasti sbb apa.takut nk diagnosis nnt jd lain

Tak normal. Pergi PAC untuk pemeriksaan

x normal sis pergi je hospital...

Macam mana sis?? Doktor kata apa?

xnormal.. pergi hospital cek

2mo trước

Doktor cakap apa ye sis? Moga dimudahkan urusan sis 🤲🏻