FIRST TRY MINUM SUSU FORMULA AGAK-AGAK SESUAI KE TAK UNTUK BABY SAYA?

Maaf saya first mom. Saya nak tanya, normal ke kalau baby umur sebulan minum susu formula tak berak sehari? Baru guna susu formula. Kencing ok, kembung pun dah kurang..Sekarang saya gilir-gilir bagi susu formula dan bf, risau takut lama tak berak..#ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pun mix fm + bf, tapi lebih kepada bf, susu fm saya bg 1-2x shj dlm sehari tu.. baby saya buang air besar bbrp kali dlm sehari sama seperti sebelum start fm.

Saya mix juga tp mostly bagi breastmilk la. FM saya bagi 1-2 kali je sehari. Alhamdulillah sehari berak 2-4 kali juga la.