PANTANG LARANG

Maaf saya cuma nak tanya . Jangan kecam . Betul ke pantang larang orang tua 1) Suami tak boleh memancing waktu isteri hamil ..Takut anak sumbing 2) Ibu mengandung jgn buat kerja separuh jalan , nanti anak keluar separuh 3) Tak boleh bunuh binatang takut anak cacat

32 Các câu trả lời

Kalau rasa takut ble shj ikt. . Bg sy,yg memancing ni,mmg sy xbg suami p mancing,tu pn masa kandungan dh cecah 9 bln. .tu sbb tkt apa2 berlaku,laut tu luas,jd mcm2 sy fikir. .tp dri bln1,sampai k8 tu,sy izinkan shj suami p mancing. .