Berkaitan pampers

Maaf saya baru jadi first mom. Saya nak tanya, saya ada baca comment dekat video TikTok atau mana2 sosial media, kenapa kebanyakan mak-mak, ibu-ibu akan biarkan pampers bayi berjam-jam tanpa tukar dan tunggu pampers penuh atau bocor baru tukar pampers. Boleh saya nak tahu kenapa? Adakah sebab nak jimat atau ada sebab lain? Saya tertanya-tanya, maaf #firstmom #ingintahu #firstbaby

21 Các câu trả lời

nak tanya jugak, saya tukar lampin anak saya 3/4 jam sekali. tapi bila nak tukar lampin masih kering. bolehtak teruskan pakai lampin tu? sayang pula nak buang sbb masih kering