Najis warna hijau

Maaf post gambar. Cuma nak tanya baby baru 13 hari, berak dia warna ni normal ke. Hari tu kuning mustard. Sekarang dah warna gini. Kenapa eh? Dia full bf cuma bukan direct. Saya pump. #1stimemom #pleasehelp

Najis warna hijau
2 Các câu trả lời

Jarak antara pam berapa lama ya? Kalau pam kena gap dua jam atau tiga jam maksimum utk baby dapat hindmilk (susu pekat). Kalau najis hijau ni maknanya baby banyak dpt foremilk (susu awal yg cair). Cuba tgk lepas pam tu, letak susu dlm peti ais n lepas sejam tgk yg mana satu banyak - lemak terapung atau susu cair kat bawah. Hopefully mslh ni dah settle. Sy pun pam jugak dr awal baby lahir 😊

itu normal sis..