Result minum air gula bila yaaa

Hi mommies! Saya dah 11 weeks. Minggu lepas minum air gula di klinik kesihatan. Tapi taktau result dapat tau bila. Dr akan inform next check up appointment ke atau dorang akan call? Selagi tak dapat tau, haihh nervous pulak kita.

6 Các câu trả lời

selalunya kalau sangkut je kk akan call. klu tak sangkut, ikut je appointment mcm biasa. sbb last week sy pun baru lepas minum air gula. sampai harini xde call ☺️

saya pun dah 11w. kk tempat saya tak call pun, sangkut or tak. tp alhamdulillah saya tak sangkut gdm. anak sulung dulu sangkut pun diorang tak call 😅

selalunya kalau sangkut baru diorg akan call, kalau okay ,tak call .so kalau da bapa hari tak call kira okay la tuh sis.

tgk kk..kadng 2minggu baru call, kadang next appointment baru bg thu sangkut..

klau sangkut diorg akan call sis.. klau tak, tunggu result next appointment

Sy dh 13week.. knpe Sy xkena minum air gula lagi ye?