Ingin tahu

Maaf nak tanya, saya check upt dah 3 kali garisan samar2, tpi garisan tu naik lepas 10 minit macam mne tu kite positif jgk ke? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

1 Trả lời

mungkin awal lg. boleh tggu lg 2-4 hari utk repeat. upt tak valid klu garisan naik lepas 10min.. pastikan garisan muncul dlm tempoh yg dinyatakan (1-3min). insyaAllah, mungkin dh positif cuma baru lg tu