10 week pregnant

Maaf nak tanya.. saya ada masalah gatal2 di faraj dan lubang dubur...adakah normal??ada sesiapa yg ada masalh mcm sy x?? Mcm mna nk bg hilang gatal tu??? Sy kdg2 smpai xboleh nk tdo mlm sbb gatal sgt.. sy bru 10 week pregnant.. #tolong bantu saya

16 Các câu trả lời

sya dulu mcm tu sya Amal kan yogurt sis mkn tak gatal dulu sya mula gatal btol malu rasa nya sampai Lela's bahgian tu kita

2y trước

apa yogurt pun blh sis

mungkin disebabkan kita buang air besar tu sembelit kot....buasir tuuu

Baik pg hospital. Bakteria infection baik dapatkan preskripsi doktor.

tak normal. kena pergi check doktor utk dptkan ubat yg bersesuaian

ᴄᴜʙᴀ ᴍᴀᴋᴀɴ ʏᴏɢᴜʀᴛ sɪs

boleh cuba cuci dengan air rebusan sireh..