pregnant..

maaf nak tanya pengalaman ibu2. saya skrg dah 6 minggu 4 hari, sebelum ni dah check guna upt biasa sama2 & clearblue digital naik 2-3. dah g klinik time kandungan 5 minggu tapi tak nampak apa2 lagi.... test upt kat klinik naik double line juga. pstu smlm saya check upt sekali lagi tapi samar2 lagi. takde bleeding spotting. payudara makin sakit skrg pstu perut rasa berangin je. kerap kencing & kentut juga. tunggu 7 minggu baru nak g scan balik. tapi saya risau knpa upt masih samar2🥲 sesiapa pernah jadi mcm ni? saya dah baca artikal apa semua tapi nak tahu pengalaman ibu2 lain... terima kasih. doakan kandungan saya sihat & membesar dgn baik.🥺 #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

13 Các câu trả lời

tgu 8w bru pg check. 7w still baru lgi. kekdg xnmpk pon lgi kantung heartbeat and so on.

normal,nti 12w repeat scan tgk mcmna,jaga kesihatan awak😊

repeat 8 weeks keatas