Hospital Gov

Maaf nak tanya klau kita masuk ward gov bleh pilih kelas ward pertama, kedua atau ketiga ke? Anggaran bayaran bill mcm mna ya? Mahal ke tak. Maaf nak tahu sbb kompius tgok ada ckap dia masuk ward kelas kedua/ketiga. #firstmom

1 Trả lời

tak boleh pilih, semua bergantung pd kekosongan. Dan diutamakan yg ada GL (kakitangan kerajaan). bayaran tak banyak beza utk kelas 2 dan 3.

12mo trước

GL kerajaan xperlu bayar. yg penting masa daftar wad kena bawa GL original yg ada cop sign majikan.